Herman Kft.

2024. június 18., Arnold, Levente.

Cégünk története


Cégünk 1997 óta működik. Tevékenységünk évtizedes múltra tekint vissza. A megnövekedett piaci igények miatt a műanyag termékek gyártásáról áttértünk a kerti öntözők és csatlakozók értékesítésére. Megalakítottuk a Herman Kft-t, amely ma már csak kereskedelemmel foglalkozik. Vevőkörünk sokrétű: többnyire viszonteladó, lakossági vásárlók és közületek. Viszonteladóinkat üzletkötőink előre tervezetten és rendszeresen látogatják, de a telephelyünkön is kiszolgáljuk vevőinket előzetes telefonos egyeztetés után. Referenciánkat adja több nagy múlttal rendelkező cég kiszolgálása is.

A tavalyi évtől új arculatot hoztunk létre, YELLOWFLEX márkanévvel.
Ehhez tartozik honlapunk fejlesztése és a hamarosan partnereinkhez kerülő színvonalas promóciós anyagunk is.

Termékeink három fő csoportra oszthatók: YELLOWFLEX Classic, Standard és Maxi
Valamint két csoportban találhatók még egyéb és rendelhető termékeink.

Vevőink kérése, észrevételei fontosak számunkra és minden igényüket - lehetőségeink szerint- maximálisan teljesítjük. Legfontosabb szempontunk az eladás mellett, hogy partnereink elégedettek legyenek termékeink minőségével, árával és üzletkötőink munkájával. Tudjuk, hogy a nagy bevásárlóközpontok, áruházak megnyitása miatt kiskereskedelmi partnereinkre az eladás terén nagy teher hárul, ezért részben feladatunknak tekintjük, hogy tőlünk telhetően segítsük őket a hatékonyabb eladásban.

Mivel ötletekben nincs hiány, cégünk szeretné bővíteni termékpalettáját, amiről honlapunkon a későbbiekben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és még nem vásárolt tőlünk, árukínálatunk megtekintése után remélem Önt is partnereink között üdvözölhetjük!